Disclaimer

hotgriselda.eu is de website van Hot Griselda.

hotgriselda.eu streeft naar correcte en actuele informatie via haar website, maar kan niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop zij wordt ontvangen, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Wijzigingen in infomatie, data van optredens, toegangsprijzen e.d. kunnen niet altijd tijdig worden verwerkt.

Daarom kunnen aan de informatie op deze pagina's geen rechten worden ontleend en aanvaardt hotgriselda.eu geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Bepaalde links in deze site leiden naar andere sites op servers van derden waarover hotgriselda.eu geen controle heeft.

Daarnaast leiden links van andere sites naar de site van hotgriselda.euHotgriselda.eu kan de juistheid en accuraatheid van de informatie vervat in dergelijke servers niet waarborgen. Tevens impliceert hotgriselda.eu geen goedkeuring of betrokkenheid, hetzij direct of indirect, met betrekking tot de inhoud van deze sites, tenzij dit uitdrukkelijk wordt vermeld.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van beeldmateriaal, de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van het beeldmateriaal en/of de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan hotgriselda.eu te worden verzocht via onderstaande gegevens:

Hot Griselda
t.a.v. Jeroen Geerinck
Honegemstraat 17
9420 Erpe-Mere, België

© 2024 Hot Griselda. Alle rechten voorbehouden.